Op dinsdag kan je mee met onze Caracasbaai Trip. We verzamelen ‘s ochtends om 8:30 uur bij onze duikschool. Zodra iedereen zijn of haar duikset heeft kunnen wij op pad. Tijdens deze tour bezoeken wij verschillende plekken. 

  • De eerste stop is het uitzichtpunt Jan Thiel waar je meer leert over het oosten van Curaçao en de historie van het eiland. Zo komen o.a. het Spaanse Water, Fort Beekenburg en het quarantaine gebouw ter sprake. 
  • De tweede stop is Tugboat Beach, één van onze favoriete snorkel spots. Tugboat Beach is vernoemd naar de kleine sleepboot die hier jaren geleden per ongeluk gezonken is (Tugboat betekent letterlijk ‘sleepboot). Het wrak ligt op zo’n vijf meter diepte en daardoor het water hier erg helder is, hoef je niet te kunnen duiken om de sleepboot te kunnen zien. Het wrak is inmiddels bedekt met kleurrijk koraal wat duidelijk te zien is wanneer je hier komt snorkelen. 
  • De derde stop is Directeursbaai, oftewel Director’s Bay, een andere fantastische plek om te snorkelen. Je vindt hier kleurrijke koralen en snorkelen is hier prachtig. 

Tussendoor is er de mogelijkheid voor een drankje bij Tugboat Beach en op de terugweg  is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke batido (lokale smoothie). De Caracasbaai Trip kost USD 40 per persoon incl. snorkelspullen. Je bent rond 14:30 uur weer terug bij onze duikschool.

 

 

Prijzen

$90.00 incl. duik materialen $65.00 excl. duik materialen

Al onze prijzen zijn in Amerikaanse dollars (USD). Vermelde prijzen zijn inclusief BTW en zonder bijkomende kosten. Wij hebben speciale tarieven voor stagiaires en inwoners van Aruba, Bonaire en Curaçao. Neem contact met ons op voor persoonlijke en op maat gemaakte pakketten of eventuele onduidelijkheden.